Слот машина Super Wheel

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Super Wheel

Игра Super Wheel
Софтуерен разработчик Play’n GO
Линии -
Барабани -
Процент на възвръщаемост (RTP) 92.31%
Тема на слота Ретро
Минимален залог 1
Максимален залог 100
Максимална печалба -

Правила на играта

Super Wheel slot machine е по-различна от добре познатите ни казино слотове. Тя е разработена от софтуерния доставчик Play'n Go и спада към така наречените Instant Win игри (с незабавна печалба). Включва колело и игрална маса, разположени пред тъмносин фон. Играе се с лекота и не е необходимо да изтегляте софтуер, за да й се насладите. Има средна волатилност, което означава, че могат да се очакват сравнително чести печалби.

Както в рулетката, и тук целта е да се предскаже на кое число ще попадне колелото. Има седем позиции за залагане и може да се направи залог на всяка от тях. Чиповете за размера на залога се намират в дясната част на екрана. След като си изберете някой от тях, просто го поставете на желаната опция за залог. Могат да се поставят и по няколко чипа на различни опции за залози, не е задължително само един. Накрая се натиска зеленият бутон „Spin” за завъртане на колелото. А с бутона до него „Clear All” могат да се изчистят всички поставени залози.

Символи и изплащания в Super Wheel slot machine

В Super Wheel няма символи и барабани както е при слотовете. Но както споменахме, има седем налични за залагане позиции. Ето и какви са коефициентите на изплащане за всяка от тях:

  • 1 – залог, поставен на числото 1 изплаща 1:1
  • 3 – залог, поставен на числото 3 изплаща 3:1
  • 5 – залог, поставен на числото 5 изплаща 5:1
  • 11 – залог, поставен на числото 11 изплаща 11:1
  • 23 – залог, поставен на числото 23 изплаща 23:1
  • Лого 1 – залог, поставен на Лого 1 изплаща 47:1
  • Лого 2 – залог, поставен на Лого 2 изплаща 47:1

Печеливши комбинации и бонуси

Super Wheel е игра на маса, подобна на рулетката и в нея няма никакви допълнителни бонус рундове. Посочен е обаче процент на възвръщаемост (RTP) от 92.31%, което е добър показател. Щом този теоретичен процент е над 90%, значи могат да се генерират и по-големи печалби. Все пак изплащанията от 47:1 за залозите на Лого 1 и Лого 2 са доста високи. Коефициентите на изплащане при останалите числа също не са никак лоши.

Мобилна версия на Super Wheel

Играта Super Wheel от Play'n Go може да се играе без проблем и от мобилни устройства. Няма значение дали ще използвате телефон или таблет с операционна система Android, iOS, Windows. Можете да достъпите тази игра на маса без регистрация и да я играете безплатно в демо режим.

Визуалните разлики между мобилната и настолната версия са минимални. При мобилната версия не се вижда много от синия фон отзад, но пък колелото изглежда по-голямо. Точно под опциите за залози са разположени двата основни бутона – Spin и Clear All (Завърти и Изчисти всичко). Под тях се намират и чиповете, чрез които се избира размерът на залога. Принципът на игра е същия от мобилните устройства – поставят се чиповете на съответните места, натиска се бутонът Spin и се чака колелото да се спре на някое число или лого.