Слот машина Lucky Mr Green

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Lucky Mr Green

Игра Lucky Mr Green
Софтуерен разработчик Red Tiger Gaming
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96.04%
Тема на слота Лайфстайл
Минимален залог 0.20
Максимален залог 100
Максимална печалба 800x

Правила на ротативката

Lucky Mr Green е интригуващ слот от софтуерния разработчик Red Tiger Gaming, който може да ви донесе страхотна печалба до 800х общия залог. Той включва интересно интро, след това се показват петте барабана, покрити с красиви символи като скъпоценни камъни, зарчета, официални обукви и др. Няма нужда да настройвате линиите преди да започнете, защото те са фиксирани. Ето какво трябва да направите, за да стартирате забавлението:

В долния ляв ъгъл ще видите бутон „Stake”, на който трябва да кликнете. Тогава ще се покажат възможните залози. След като вече сте си избрали залог, може да започвате с въртенето на барабаните като натискате големия жълт бутон в долния десен ъгъл. Ако обаче не ви се натиска този бутон след всяко завъртане, изберете „Auto” от долната лява част на екрана. В менюто, което ще се покаже трябва да изберете Total Spins (брой на автоматичните завъртания) и Loss Limit (лимит на загубите). Отляво на старта има и още един бутон „Turbo”, от който се включва бързо въртене на барабаните.

Символи в Lucky Mr Green slot

В слота Lucky Mr Green има разнообразни символи. Най-ниските съответстват на боите от картите – спатия, каро, купа и пика. Има и такива с по-специални функции. Нека видим какви са коефициентите на изплащане на всички символи:

  • Спатия, Каро, Купа и Пика – символите, които представят боите са най-нископлатени. Пет такива символа в линия плащат 15х общия залог
  • Зарове – пет броя от този символ в линия изплащат печалба от 30х залога
  • Микрофон – пет символа микрофон в печеливша линия плащат 40х
  • Обувки – печалбата за 5 броя от този символ е 50х залога
  • Пръстен – този символ плаща 70х за 5 броя в линия
  • Златен чип с камък смарагд– Пет броя плащат 125х залога
  • Жена (Wild) – плаща 200х за 5 броя
  • Тромпет – активира бонус ниво
  • Mr Green (Free Spins) – задейства рунд с безплатни игри

Печеливши комбинации и бонуси

В Lucky Mr Green slot всички печалби се изплащат от ляво надясно на активна линия. В тази игра има и няколко бонус нива. Когато се появят три символа тромпет, се задейства така нареченият Showtime Bonus, от който могат да се спечелят големи множители.

При попадение от 3 символа Mr Green, на които е изписано Free Spins, на екрана се появяват три шапки. Играчът трябва да избере една от тях, за да разбере колко безплатни завъртания ще получи. Има и още един бонус наречен „Pocket Watch Multiplier”, при който Мистър Грийн проверява часовника си и присъжда множител.

Мобилна версия на Lucky Mr Green

Вълнуващият слот на Red Tiger Gaming Lucky Mr Green може да се играе и от телефони, таблети и други преносими устройства. Играта има мобилна версия, която е съвместима с операционните системи Android, Windows, iOS. Може да се стартира направо от мобилен браузър. Дизайнът й е адаптивен и бързо се нагажда към всяко устройство.