Слот машина Age Of Troy

4.7
Играй за реални пари

Играйте Age of Troy безплатно

В случай, че са ви интересни слотовете на тема древни цивилизации и съкровища, със сигурност ще харесате и играта Age of Troy на Amusnet Interactive. Тематиката й е свързана с Древногръцкия град Троя. Освен разнообразие от символи, тя има и бонус рунд със свободни игри и слепени Wild символи.

В нашия преглед на слот играта сме включили информация за всичките й характеристики – линии, барабани, минимален / максимален залог, мобилна версия и т.н. Ще ви разясним и как може да играете Age of Troy безплатно и без регистрация.

Слот играта Age of Troy

Игра Age of Troy
Софтуерен разработчик EGT
Линии 20
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 96,01%
Тема на слота История
Минимален залог на линия 1
Максимален залог на линия 20
Максимална печалба 1000

Как се играе Age of Troy

Слотът се играе много лесно и няма да затрудни дори тези, които никога не са играли онлайн ротативки. Като стартирате играта, първо трябва да изберете от наличните деноминации. Това става от синия бутон, разположен отдясно на последния барабан. След като сте готови с настройките на залога, може да започнете играта от кръглия бутон със стрелките или някой от бутоните под барабаните. От зеления бутон над кръглия могат да се пуснат и автоматични завъртания (10, 20, 50, 100 или неограничен брой). Ако желаете първо може да се поупражнявате в демо режим.

Символи

Символите в сло игра са тематични (свързани с древни цивилизации) и плащат доста добре. Нека ги разгледаме като започнем от най-ниско платените:

  • Буквите А, К и Q – Пет броя от тези символи плащат 5х.
  • Рог пълен със злато и антична стомна – Ако ви се паднат 5 от тези символи, печалбата е 10х залога.
  • Каска и кораб – Тези символи ще ви донесат печалба от 20х при попадение от 5 броя.
  • Троянска царица – Царицата плаща 25х за 5 броя.
  • Троянски цар – Пет царя плащат 50х.
  • Троянски кон – Конят е Wild символ и замества останалите, с изключение на символа Scatter.
  • Колонада (Scatter) – Задейства бонус рунда с безплатни завъртания.

Бонус рунд в Age of Troy

Когато се паднат 3 символа Scatter в Age of Troy EGT, стартират 12 свободни игри със слепени Wild символи. Те се изиграват при същите залог и линии, при които са стартирали. Ако се появят още 3 Scatter символа по време на игрите, се присъждат допълнители 12 безплатни завъртания. Играта има и функция удвояване, чрез която могат да се удвояват печалбите като се познае цвета на една обърната карта. Това ниво обаче е доста рисково, тъй като печалбата се губи при погрешно предположение. Слот игра ви дава възможност да участвате и за джакпот с 4 прогресивни нива - Jackpot Cards.

Колко може да спечелите

Слот играта има висок процент на възвръщаемост и предполага големи печалби. Изглежда, че най-добър потенциал има рунда с безплатните игри, но и символите в основната игра не са за подценяване. Максималната печалба е до 1000х.

Мобилна версия

Предлаганото Age of Troy безплатно демо, както и същинската игра с реални пари, могат да се играят от мобилни телефони и таблети без никакви ограничения. Amusnet Interactive са създали мобилна версия, която работи идеално от устройства с Android, Windows и iOS за максимално удобство на играчите. Графиката и дизайнът запазват функционалността си без значение каква е големината на екрана.

В кои казина може да играете Age of Troy с реални пари

Казино Бонус
Betano 100% до 1500 лв. и до 150 безплатни завъртания
Efbet 100% до 1500 лв.
Winbet Начален All Inclusive бонус – 3 бонуса и 3 подаръка
Palms Bet 100% до 2000 лв. + до 300 Free Spins
Inbet 100% до 1500 лв. + до 150 безплатни игри
Sesame 120% до 1200 лв. + 100 Free Spins
Elitbet 55 Free Spins за рожден ден
Alphawin 100% до 2000 лв. и 500 Free Spins
8888 100% до 1000 лв. + 75 Free Spins