Слот машина Lady Godiva

4.6
Играй за реални пари

Слот игра Lady Godiva

Lady Godiva е исторически слот от всеизвестния разработчик на казино софтуер Pragmatic Play. Играта е съставена от 20 печеливши линии, пет барабана и три реда, а процентът й на възвръщаемост е над средния. Тя включва и скатер символ, активиращ бонус рунд. Играчите сами могат да си избират броя безплатни завъртания и множителя, по който да се умножат печалбите от тези игри.

Как се играе този онлайн слот

Началният екран на слота Lady Godiva изглежда по стандартен начин като при останалите онлайн ротативки от Pragmatic Play. Преди да започнете да въртите барабаните, трябва само да направите някои лесни настройки. В долния десен ъгъл ще видите голям кръгъл бутон и още два бутона с минус и плюс от двете му страни. Именно с тези бутони се настройва залогът. Когато кликнете на някой от тях, ще се покаже меню с три опции – Coins per Line, Coin Value и Total Bet.

Първата опция е за залог на линия, втората – за стойност на един кредит и третата – за общия залог. Всички те също се регулират с бутони „-“ и „+“. Под тях има и бутон „Bet Max”, чрез който директно се преминава на максимален залог. След като направите необходимите настройки, може да натиснете хиксчето в горния десен ъгъл и да се върнете към началния екран. После сте готови да завъртите барабаните с големи кръгъл бутон.

Символи в Lady Godiva

Докато играете Lady Godiva ще срещнете различни герои, които правят играта вълнуваща. По-високите символи са образите на дама, мъж, момче и кон. По-нископлатени са символите от картите J, Q, K, A. Включени са и два по-специални символа - Lady Godiva и Scatter. Малко по-надолу ще ви разкажем за техните функции. Сега нека видим колко плащат символите според таблицата ако се играе на минималния залог:

  • J, Q – пет броя в печеливша линия плащат 0.13
  • K, A – пет символа плащат 0.15
  • Бял кон – пет такива символи плащат 0.25
  • Момче – 5 символа плащат 0.30
  • Мъж – 5 броя от този символ плащат 0.50
  • Дама – пет символа плащат 1.00
  • Lady Godiva (Wild)– замества всички символи без Scatter
  • Scatter – задейства бонуса с free spins

Печеливши комбинации и бонуси

Всички символи в слота Lady Godiva плащат от ляво надясно на активни линии, с изключение на Scatter-а, който плаща на всяка позиция. При комбинация от три или повече символи Scatter се активира рунд с безплатни завъртания, при който играчите могат да изберат броя на завъртанията и множителя към тях. Възможностите са 30 free spins с множител 1х, 15 free spins с множител 2х, 10 free spins с множител 3х и 5 free spins с множител 6х. Ако по време на безплатните завъртания се паднат нови 3 или повече скатери, се присъждат допълнителни игри със същия множител.

Мобилна версия на играта Lady Godiva

Тези от вас, които предпочитат играта от мобилни устройства могат да се забавляват със слота Lady Godiva на Pragmatic Play от всяко място. Достатъчно условие е да имате бърз интернет. Може да стартирате играта направо през мобилния браузър без да теглите нищо. Ротативката е съвместима с мобилни устройства, работещи с операционните системи Android и iOS.