Слот машина Columbus

4.5
Играй за реални пари

Основни характеристики на слота Columbus

Разработчик Novomatic
RTP 95.03
Печеливши Линии 9
Брой колони 3
Брой линии 5
Диапазон на залог 1-900
Максимална печалба N/A
Уайлд Символ да
Скатер Символ да
Бонус Игра да
Безплатни завъртания да
Автомачини завъртания да
Бърз кръг не
Умножаване не
Година 2008-03-19
Волатилност Ниска
Прогресив не
Тема на слота История

Слот игра Columbus

Columbus е ротативка на историческа тематика, позната от наземните казина, която вече се предлага и онлайн. Тя е разработена от доставчика на казино софтуер Novomatic и съставена от 9 печеливши линии, 3 реда и 5 барабана. Тя е с ретро дизайн, но въпреки това ще ви зарадва с бонус функции – Wild символ и рунд с безплатни завъртания, задействащ се при комбинация от три скатера.

Как се играе онлайн ротативката

Играта Columbus е с ретро привкус, тъй като в долната част под барабаните има бутони като тези при наземните слот машини. Оттам се избира на колко линии да се играе и се настройва общият залог. Имате опция да играете на 1, 3, 5, 7 или на всички 9 линии. От следващия бутон „Bet One” може да регулирате размера на залога си, а от “Bet Max” – направо да зададете максималния залог.

Когато сте готови с настройките, може да започнете играта като натиснете бутона, на който е изписано „Start / Skip / Take Win”. От същия бутон се прибира печалбата, ако генерирате такава. Ако пък предпочитате автоматичната игра, може да изберете бутона най-вдясно – „Automatic Start”. Над тези бутони, в полето “Bet”, ще видите изписан общия си залог. За да разгледате таблицата с изплащанията, натиснете на „Paytable” в долния ляв ъгъл.

Символи в играта Columbus

В слота Columbus ще срещнете тематични символи, вдъхновени от Христофор Колумб и неговите вълнуващи приключения. На барабаните ще видите типичните символи от картите от 10 до А, които сте срещали в много други онлайн ротативки. Именно тези символи са най-нископлатени.

Образът на Колумб е в ролята на уайлд – символ, който може да заменя останалите, за да формира печеливши комбинации. Ако искате да видите колко плаща всеки един символ, моля отворете таблицата с печалбите.

Печеливши комбинации и бонуси

Както е в повечето слотове, в играта Columbus печалбите също се изплащат от ляво надясно на печеливши линии за комбинации от еднакви символи. Корабът на Христофор Колумб действа като Scatter символ, който задейства бонус ниво.

Когато се появят три скатери на барабани 1, 3 и 5, стартират 10 безплатни завъртания. По време на безплатните игри корабът става Wild символ и има функцията да замества другите символи в комбинациите. Така играчите имат възможност да се сдобият с още повече печалби от бонус рунда.

Мобилна версия на Columbus слота

До преди години, слот играта Columbus от Novomatic се играеше само в наземните казина. Но след като вече е достъпна и онлайн, разработчикът я е адаптирал и за игра от мобилни устройства. Тоест, може да я стартирате и от мобилния си телефон или някое друго устройство с Android и iOS. Изтеглянето на приложение не е задължително, тъй като ротативките на Новоматик могат да се играят и през мобилни браузъри. Насладете се на този приключенски слот в движение!