Слот машина Faust

4.5
Играй за реални пари

Основни характеристики на слота Faust

Разработчик Novomatic
RTP 95.1
Печеливши Линии 10 Линии
Брой колони 3
Брой линии 5
Диапазон на залог 0.02 - 20
Максимална печалба x10037
Уайлд Символ да
Скатер Символ да
Бонус Игра да
Безплатни завъртания да
Автомачини завъртания да
Бърз кръг не
Умножаване не
Година 2015-11-15
Волатилност Висока
Прогресив не
Тема на слота История

Слот игра Faust

Ако харесвате историческите онлайн ротативки, то със сигурност трябва да пробвате слота Faust от Novomatic. Тази игра е посветена на известния немски учен Фауст – алхимик с легендарна биография. Слот машината има 5 барабана, 10 печеливши линии и 3 реда. Можете да я изучите първо безплатно, тъй като предлага и демо версия. Има бонус с безплатни завъртания, уайлд символ и други изненади.

Как се играе тази ротативка

Faust се играе доста лесно и няма да затрудни и най-начинаещите. Щом стартирате играта, трябва да направите някои настройки (на залога и линиите). Броят на линиите не е фиксиран и можете да го намалите използвайки бутоните с минус и плюс до полето „Lines“ в долния ляв ъгъл. Ако искате може да играете и само на една линия дори.

От следващото поле „Bet / Line“ трябва да изберете какъв да бъде залогът ви на една линия. И в третото поле „Bet“, вече трябва да отбележите вашия общ залог. После вече може да започнете играта като натиснете малкия зелен бутон „Start” долу вдясно. Над него има и бутон „Autoplay”, от който директно започвате автоматична игра без да настройвате определен брой завъртания.

Символи в слота Faust

Символите в играта Faust от Novomatic са тематични и включват самия Фауст, неговата любима, научни инструменти, символите от картите 10, J, Q, K и А. Тези карти са най-нископлатени, но пък са нарисувани в калиграфия в стар стил и в различни цветове. Нека видим какви печалби ще ви донесат символите ако играете на всички 10 линии и на залог от 0.10:

  • 10, J, Q – плащат 100 кредита при комбинация от 5
  • K, A – 5 броя в линия плащат 150 кредита
  • Научни инструменти – пет символи плащат 750 кредита
  • Дама – 5 символа в линия плащат 2000 кредита
  • Фауст – плаща 5000 кредита за 5 символа
  • Scatter – активира бонуса с безплатни игри

Печеливши комбинации и бонуси

Историческият слот Faust предлага на играчите бонус, който включва безплатни завъртания и специален разпъващ се символ. Бонус рундът се задейства когато се появят три или повече символи Scatter. Стартират 10 безплатни игри. Преди началото им специалният символ се избира на случаен принцип.

Играта има и функция, която позволява удвояване на печалбите. При генерирана печалба бутонът “Gamble” става активен и ако играчът го натисне, трябва да познае цвета на картата, за да я удвои. Всички печалби се изплащат от ляво надясно, с изключение на скатерните. Скатер символите плащат на всяка позиция на екрана.

Мобилна версия на играта Faust

Тези от вас, които предпочитат играта в движение, могат да пробват късмета си със слота Faust от Novomatic и от мобилния си телефон. Може да използвате и всякакви други преносими устройства с операционни системи iOS и Android. Не се притеснявайте, че размерът на екрана е по-малък. Играта ще се адаптира веднага и всички бутони ще си останат видими.