Слот машина Venezia Doro

4.7
Играй за реални пари

Слот игра Venezia D’Oro

Venezia D’Oro е дело на известния в цял свят български разработчик на казино софтуер Amusnet Interactive (EGT). Слот играта е на историческа тематика и докато я играете ще срещнете красиви тематични символи – полилей, маска, статуя, хубава жена и мъж. Онлайн ротативката е съставена от 5 барабана и има 243 начина за печалба. Бонусът включва безплатни завъртания като играчите могат сами да избират между 5 възможности за техния брой и множителя за тях.

Как се играе тази ротативка

Дори и да сте начинаещ играч, със сигурност бързо ще усвоите правилата на слота Venezia D’Oro. Началният екран изглежда като при останалите хитови ротативки на Amusnet Interactive. Първото, което трябва да изберете е стойността на един кредит. Отидете малко под големия кръгъл бутон, намиращ се отдясно на последния барабан. Натиснете синия бутон и изберете една от възможностите – 0.01, 0.05, 0.10, 0.50 и т.н. Стойностите на кредита могат да варират в различните игрални сайтове.

След като изберете кредит, възможните залози ще се покажат под риловете. Трябва да натиснете на желания, за да го изберете и дори можете направо да завъртите барабаните с него. Другият начин за стартиране на играта е чрез натискане на големия кръгъл бутон вдясно. Над него е наличен и бутон за автоматична игра. От него се избира колко автоматични завъртания да се направят – 10, 20, 50 и др. А може и да не задавате точен брой като натиснете символа за безкрайност.

Символи във Venezia D’Oro

Най-ниските символи в играта Venezia D’Oro са добре познатите карти – 9, 10, J, Q, K и A. Малко по-нагоре в таблицата са полилеят и маската. След това са статуята и жената, а най-висок от стандартните символи е образът на мъжа. Налични са и Scatter и Wild със специални функции. Ето и изплащанията при залог от 0.25:

 • 9, 10, J, Q – пет такива символи плащат 1.00
 • K, A – пет символа плащат 2.00
 • Полилей и маска – 5 от тези символи плащат 3.00
 • Статуя и жена – 5 броя плащат 8.00
 • Мъж – пет символа плащат 10.00
 • Wild – замества всички символи без Scatter
 • Scatter – изплаща печалби на всяка позиция и активира бонус с безплатни завъртания и множител

Бонуси и печеливши комбинации

Бонус нивото във Venezia D’Oro е много интересно, защото играчите могат сами да си избират колко свободни игри да изиграят и какъв да бъде множителят на печалбите, в които участва Wild символ. Необходимо е само да се паднат три или повече символа Scatter и играчът да избере една от следните възможности:

 • 20 свободни игри с множител х2, х3 или х5
 • 15 свободни игри с множител х3, х5 или х8
 • 10 свободни игри с множител х5, х8 или х10
 • 8 свободни игри с множител х8, х10 или х15
 • 5 свободни игри с множител х10, х15 или х30

Мобилна версия на слота Venezia D’Oro

Venezia D’Oro от Amusnet Interactive има и мобилна версия, така че можете да я играете от най-различни мобилни устройства. И още по-хубавото е, че може да я стартирате направо от браузъра на мобилния телефон или таблета си, без да изтегляте каквото и да било. Единствената разлика между настолната и мобилната версия може да е в разположението на бутоните.