Слот машина Dead Or Alive

4.7
Играй за реални пари

Основни характеристики на слота Dead Or Alive

Разработчик Netent
RTP 95.03
Печеливши Линии 9
Брой колони 3
Брой линии 5
Диапазон на залог 0,01-0,5
Максимална печалба N/A
Уайлд Символ да
Скатер Символ не
Бонус Игра да
Безплатни завъртания да
Автомачини завъртания да
Бърз кръг да
Умножаване да
Година 2013-11-10
Волатилност Висока
Прогресив не
Тема на слота Каубойски, Приключенски

Слот игра Dead or Alive

Ако ви допадат каубойските слот игри, Dead or Alive от софтуерния разработчик NetEnt е едно страхотно предложение за вас. Тази игра е съставена от 9 печеливши линии, 5 барабана и 3 реда. Символите, които ще срещнете в нея определено са интересни – каубойска шапка и обувки, чаши, оръжия и др. Има бонус с безплатни завъртания и Sticky Wild символи, които остават на барабаните.

Как се играе тази ротативка

Правилата на слота Dead or Alive са наистина много лесни. Линиите са малко на брой и фиксирани и не изискват да се правят никакви настройки по тях. Когато отворите играта, само трябва да отидете в долния ляв ъгъл, за да изберете залог. От двете страни на полето „Bet” има бутони с минус и плюс, които трябва да използвате, за да регулирате залога.

След като вече сте избрали залога си, е време да натиснете зеления кръгъл бутон в средата, за да се завъртят риловете. От лявата страна на този бутон има още една опция „Autoplay”, от която се пуска автоматичен режим. При натискането й, се появяват възможности за брой завъртания – 10, 25, 50, 100, 250 и т.н. Дори и да сте задали повече автоматични завъртания, може да ги спрете по всяко време като натиснете бутона „Stop”, който ще остане в долния ляв ъгъл на екрана.

Символи в играта Dead or Alive

Символите в играта Dead or Alive са съобразени с тематиката. Най-ниски са тези, които представляват картите 10, J, Q, K и A. След това са чашите, каубойските ботуши, каубойската шапка, колана с пистолет, значката с надпис Sheriff и Scatter символът, на който са изобразени пистолети. Ето какви печалби да очаквате при игра на минималния залог от 0.09 лв. :

 • 10 – плаща 0.25 за 5 символа
 • J – плаща 0.40 за 5 броя
 • Q – плаща 0.50 за 5 символа
 • K – плаща 0.75 за 5 броя
 • A – плаща 1.00 за 5 символа
 • Чаши – 5 символа плащат 2.00
 • Каубойски ботуши – 5 символа плащат 3.00
 • Каубойска шапка – 5 броя плащат 4.00
 • Колан с пистолет (Кобури) – 5 символа плащат 7.50
 • Значка – 5 броя плащат 10.00
 • Wild – замества всички символи освен Scatter и плаща 15.00 за 5 броя
 • Scatter – активира бонус с free spins

Печеливши комбинации и бонуси

Слотът Dead or Alive има бонус с безплатни завъртания. Той стартира когато се паднат три или повече Scatter символи. Присъждат се 12 безплатни игри с множител х2. В играта има и функция Sticky Wilds. Тези уайлд символи остават на екрана до края на безплатните завъртания и заместват всички останали без Scatter. Ако един или повече Sticky Wild символи се появят на всички барабани, се дават 5 допълнителни безплатни завъртания.

Мобилна версия на Dead or Alive

Почитателите на мобилната игра, могат да се насладят и на слота Dead or Alive от NetEnt от всяко място. Тази каубойска ротативка е оптимизирана за мобилни устройства с операционните системи Android и iOS и е достъпна направо от мобилните браузъри.