Слот машина Wild West Gold

4.9
Играй за реални пари

Слот игра Wild West Gold

Ако харесвате каубойски ротативки, то Wild West Gold от Pragmatic Play е идеалният избор за вас. Тази интересна слот игра има 5 барабана, 4 реда и 40 печеливши линии. Тя може да ви донесе печалба до 10 000х общия залог. В нея са включени символи като каубой, жена каубой, торби със злато, пистолет и кобур. Ротативката има и демо версия, която може да пробвате напълно безплатно.

Как се играе тази игра

Wild West Gold е много приятна игра, чиито правила изобщо няма да ви затруднят. Когато отворите началния екран, ще видите един голям кръгъл бутон в долния десен ъгъл. От него се стартира играта, само че преди да го натиснете, трябва да направите няколко настройки. С помощта на бутоните от двете му страни „-“ и „+“ трябва да изберете залог, стойност на монетата и общ залог. Възможните стойности за залога са от 1 до 10, а за стойността на монетата – 0.01, 0.03, 0.05, 0.10, 0.20 и 0.50. Под тези опции има и бутон за директно преминаване на максимален залог.

След като направите нужните настройки, натиснете на хикса горе вдясно, за да затворите това меню. После вече може да кликнете на големия кръгъл бутон и да завъртите барабаните на избрания залог. Под него има надпис „Автоматична игра“. Ако го натиснете, може да изберете колко автоматични завъртания да направите (между 10 и 1000). Има и няколко допълнителни опции, които можете да активирате – турбо завъртане, бързо завъртане, прескочи екраните.

Символи в Wild West Gold

Освен тематичните символи каубои, в играта Wild West Gold са включени и традиционните символи на картите от 10 до А. Те са по-нископлатени от останалите. Следващи по стойност са пистолетът и кобурът, торбите със злато, жените и мъжете. Наличен е също Scatter символ, който активира безплатни завъртания и Wild, който замества всички други без Scatter. Ето и какви са изплащанията при залог от 0.20:

  • 10, J, Q – тези символи плащат 0.20 за 5 броя
  • K, А – плащат 0.30 при попадение от 5 символа в линия
  • Пистолет и кобур – печалбата за 5 такива символа е 0.50
  • Торби със злато – плащат 0.75 за 5 броя
  • Жена – пет такива символи плащат 1.00
  • Жена каубой – пет броя от този символ плащат 1.50
  • Злодей с пистолет – пет символа плащат 2.50
  • Каубой – пет такива символи изплащат печалба от 4.00
  • Wild – замества другите символи с изключение на скатера
  • Scatter – активира рунд от безплатни завъртания

Печеливши комбинации и бонуси

При поява на 3 Scatter символа на барабани 1, 3 и 5 в играта Wild West Gold стартира рунд с 8 безплатни завъртания. По време на него всички Wild символи, които се паднат на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан остават на екрана до края. Залепващите уайлд символи са с произволен множител, който се показва при появата им и остава непроменен. Има и насложен символ скатер, носещ допълнителни безплатни завъртания.

Мобилна версия на Wild West Gold

Слотът Wild West Gold от Pragmatic Play работи отлично и от мобилни устройства. Можете да го играете от телефони с Android или iOS и други преносими устройства. Необходимо е само да го стартирате от мобилния браузър без допълнителни изтегляния.