Слот машина Mustang Gold

4.8
Играй за реални пари

Основни характеристики на слота Mustang Gold

Разработчик Pragmatic Play
RTP 95.54
Печеливши Линии 25
Брой колони 3
Брой линии 5
Диапазон на залог 0,25-125
Максимална печалба 12000
Уайлд Символ да
Скатер Символ да
Бонус Игра да
Безплатни завъртания да
Автомачини завъртания да
Бърз кръг не
Умножаване да
Година 2019-01-17
Волатилност Средно-Висока
Прогресив да
Тема на слота Каубойски, Животни

Слот игра Mustang Gold

Mustang Gold е популярен слот, разработен от софтуерния доставчик Pragmatic Play. Той спада към категорията Каубойски и е съставен от 5 барабана, 25 печеливши линии и 3 реда. В тази ротативка има и вграден джакпот на 4 нива. Символите, които ще срещнете докато я играете са мъж и жена с каубойски шапки, бял и черен кон, огън и др. Символът с логото на играта пък е в ролята на Wild.

Как се играе тази ротативка

Слот играта Mustang Gold е подходяща и за най-начинаещите играчи, тъй като не изисква сложни настройки. Броят на линиите не може да се променя и трябва направо да се избере залог. За настройване на залога, отидете в долния десен ъгъл при големия кръгъл бутон и използвайте бутоните с минус и плюс. Ще се визуализира меню, от което трябва да изберете монети на линия (т.е. залог на линия), стойност на монетата / кредита и общ залог. Минималният общ залог е 0.25 лв.

След като завършите тези настройки, натиснете бутона х отгоре и менюто ще се затвори. После може да стартирате същинската игра като натиснете кръглия бутон с двете стрелки. Барабаните ще се завъртят и само трябва да изчакате резултата от завъртането. Ако искате да направите допълнителни настройки, трябва да натиснете най-малкия бутон в долния ляв ъгъл. Може да регулирате звука или пък да преминете на режим за спестяване на батерия чрез намаляване на скоростта на анимациите.

Символи в играта Mustang Gold

В Mustang Gold присъстват символите от картите J, Q, K и A. Те са най-нископлатени и вече сте ги срещали в много други онлайн ротативки. Следващите по стойност символи са жената и мъжът, носещи каубойски шапки. След тях е черният кон, а най-добре платен е белият кон. Двата по-специални символи са Wild и Scatter. Ето и печалбите при игра на минимален залог:

  • J, Q, K, A – плащат 1.00 за 5 броя в печеливша линия 
  • Жена с каубойска шапка – пет символа плащат 2.00
  • Мъж с каубойска шапка – пет символа плащат 2.50
  • Черен кон – 5 броя плащат 3.00
  • Бял кон – 5 символа плащат 5.00
  • Wild (Mustang Gold) – появява се на барабани 2,3, 4 и 5 и замества всички символи без Scatter
  • Огън (Scatter) – активира бонус с free spins

Печеливши комбинации и бонуси

Всички символи в слота Mustang Gold плащат от ляво надясно на активни линии. Печалбите се умножават по залога на линия. Играта има и няколко бонуса. При попадение от 3 символа Scatter на 2-ри, 3-ти и 4-ти барабан се задействат 8 безплатни игри.

Другата бонус функция се казва Money Collect Feature. Има допълнителен символ подкова, който приема различни стойности – от 1х до 35х. Когато се падне символ Collect на барабан 5, тези множители се събират и изплащат. Играта за спечелване на джакпота се нарича Jackpot Reveal Bonus Game. Играчът трябва да открие три еднакви символа, за да спечели съответния джакпот.

Мобилна версия на Mustang Gold

Mustang Gold е подходяща и за почитателите на играта от мобилни устройства. Ротативката има мобилна версия и е съвместима с телефони, таблети и други видове апарати с iOS и Android. Не е необходимо изтегляне на играта, стартира се от браузъра.