Слот машина Wanted Dead Or A Wild

4.7
Играй за реални пари

Основни характеристики на слота Wanted Dead Or A Wild

RTP 94.55
Печеливши Линии Клъстър плаща
Брой колони 5
Брой линии 5
Диапазон на залог 0.2 - 100
Максимална печалба x12500
Уайлд Символ да
Скатер Символ да
Бонус Игра да
Безплатни завъртания да
Автомачини завъртания да
Бърз кръг да
Умножаване да
Година 2021-09-29
Волатилност Висока
Прогресив не
Тема на слота Каубойски

Слот игра Wanted Dead or a Wild

Ако сте фенове на каубойските ротативки, то играта Wanted Dead or a Wild със сигурност ще ви допадне. Тя е разработена от доставчика на казино софтуер Hacksaw Gaming и съставена от 5 барабана.

Това е типична Cluster Pay ротативка – такава, която плаща при появата на еднакви символи на всички барабани, позиции и линии. Можем да я опишем и като Wanted Dead or a Wild Bonus Buy, тъй като е с възможност за купуване на бонуса.

Правила на играта

Няма нищо сложно в правилата на този слот. Тук няма линии, които трябва да се настройват. Когато отворите играта, единствено трябва да изберете стойността на общия си залог преди да започнете със завъртането на барабаните. За тази цел, трябва да отидете в долната част на екрана под самите рилове и да го регулирате със стрелките, сочещи нагоре и надолу. Миималният залог, на който може да играете е 0.20 лв.

След като вече сте си избрали размера на залога, може да започнете играта като натиснете бутона със стрелката вдясно. От дясната му страна има още един бутон, който е за автоматична игра. Като кликнете на него, ще се покаже таблица от която трябва да изберете броя на завъртанията. Възможностите са 10, 25, 50, 75, 100, 500 и 1000. Ако натиснете бутона с три черти в долния ляв ъгъл, може да правите още настройки – да регулирате звука, да включите турбо или супер турбо завъртания.

Символи в Wanted Dead or a Wild slot

В Wanted Dead or a Wild slot има символи, които сте срещали и в много други ротативки – картите 10, J, Q, K и A. Те са най-нископлатените. Останалите символи, на които ще попаднете докато играете слота са рога, шапка, торбичка с пари, бутилка, куршумни камери, Wild. Нека видим колко плаща всеки символ при игра на залог от 0.20:

  • 10, J, Q, K, A – символите, които отговарят на картите плащат 0.20 при комбинации от 5 броя
  • Рога и шапка – тези символи ще ви донесат печалба от 1.00 при попадение от 5 броя
  • Торбичка с пари и бутилка – плащат 2.00 за 5 символа
  • Куршумни камери – този символ плаща 4.00 за 5 броя
  • Wild – замества всички останали освен бонуси символите, чиито функции ще опишем малко по-надолу

Печеливши комбинации и бонуси

Слотът Wanted Dead or a Wild има три бонуса – Duel at Dawn, Dead Man’s Hand и The Great Train Robbery. Първият се задейства от 3 или повече символа Duel, който превръща барабана в уайлд множител до 100х. Ако се паднат 3 или повече символа Dead, стартира втория бонус.

Тук целта е да съберете колкото се може повече Wild символи и множители. Бонусът The Great Train Robbery се активира при 3 или повече символа със същото лого и включва 10 безплатни завъртания и Sticky Wilds. Играта Wanted Dead or a Wild Bonus Buy има и опция за купуване на бонусите.

Wanted Dead or a Wild – мобилна версия

Тази каубойска онлайн ротативка има и мобилна версия. Можете да я играете от всички видове преносими устройства с операционни системи iOS и Android. Възможно е да играете и Wanted Dead or a Wild demo (безплатната демо версия) от мобилния си браузър.