Слот машина Black Gold

4.7
Играй за реални пари

Играйте Black Gold безплатно

Black Gold е каубойски слот с 5 барабана и 30 линии от софтуерния разработчик Betsoft. Действието се развива някъде в пустинята и са включени много интересни символи. Главните герои тук са старият Бил и верният му кон. В настоящото ревю на играта ще ви разкажем и какви бонуси ви очакват.

Слот игра Black Gold

Игра Black Gold
Софтуерен разработчик Betsoft
Линии 30
Барабани 5
Процент на възвръщаемост (RTP) 94.31%
Тема на слота Каубойски
Минимален залог 0.01
Максимален залог 330
Максимална печалба -

Правила на играта

За да играете слота Черно Злато, не са ви необходими специални умения и стратегии. Правилата са лесни и няма да ви отнеме много време да ги усвоите. Нека ви насочим как се настройва залогът. Когато отворите играта, кликнете на бутона с трите черти, разположен в горния ляв ъгъл. Оттам изберете „Change the Bet” и ще се покажат три колонки – Bet, Bet Level и Number of Lines. От първата се избира размерът на залога, от втората – стойността на кредита и от третата – броят линии.

Имайте предвид, че тук линиите не са фиксирани и не е задължително да играете на всички. След като вече сте направили всички необходими настройки, можете да се върнете към началния екран чрез зеления бутон със стрелката. Тогава вече ще бъдете готови да започнете със завъртането на барабаните. Това става от големия бутон „Spin” в дясната част на екрана. В тази онлайн ротативка липсва само опция за автоматична игра.

Символи в слота Черно злато

Комбинациите в играта Black Gold се формират по стандартния начин – трябва да получите три или повече еднакви символи, за да бъдат печеливши. Ще срещнете 8 по-обикновени символа и три по-специални. Нека видим какви печалби ще ви донесат ако играете на всички линии и общ залог 0.30 :

 • Табелка – плаща 0.10 за 5 символа в линия
 • Рога – плаща 0.25 за 5 броя в линия
 • Капак – плаща 0.50 за 5 символа в линия
 • Клапан – пет символа плащат 0.60
 • Шапка – пет броя от този символ плащат 0.80
 • Сини бъчви – пет символа в линия плащат 1.00
 • Кон – плаща 2.00 за 5 броя в линия
 • Старият Бил – плаща 4.00 за 5 символа в линия

Специални символи:

 • Хамбар – този символ е в ролята на Wild и Scatter
 • Пробивна машина – активира бонус функция
 • Помпа за нефт – стартира бонус рунд

Бонуси и печеливши комбинации

Печалбите в слота Black Gold от Betsoft се изплащат от ляво надясно на съседни барабани. Налични са и няколко бонус функции. Когато се паднат 3 или повече символа хамбар на които и да са позиции, се активира функцията Nighttime Free Spins Mode. Започват безплатни завъртания, при които хамбарът е Wild символ и умножава всяка печалба, в която участва. Множителят нараства всеки път когато се появи символът като максималният е 10х.

При попадение от 3 символа пробивна машина стартира друга бонус функция наречена Drilling for Oil Click Me Feature. Играчът трябва да избере един от трите символи, за да види каква награда печели. Има и още един бонус рунд, който започва ако се паднат 3 или повече символа помпа за нефт. Тогава играчът трябва да познае дали следващото число ще бъде по-голямо или по-малко от това, което се е появило на екрана.

Колко може да спечелите от Black Gold

Теоретичният процент на възвръщаемост в дългосрочен план на играта Black Gold не е много висок. Но пък има множество бонуси, които могат да ви зарадват с прилични печалби.

Мобилна версия

Ротативката Черно Злато може да се играе и от преносими устройства. Можете да я стартира от смартфона или таблета си, стига да имате бърз интернет. Добрата новина е, че не трябва да изтегляте нищо, а можете просто да я отворите през мобилния браузър. За безплатна игра в демо режим не е нужна регистрация.