Слот машина Dead Or Alive 2

4.7
Играй за реални пари

Основни характеристики на слота Dead Or Alive 2

Разработчик Netent
RTP 96.82
Печеливши Линии 9
Брой колони 3
Брой линии 5
Диапазон на залог 0.09 - 18
Максимална печалба x111111
Уайлд Символ да
Скатер Символ да
Бонус Игра да
Безплатни завъртания да
Автомачини завъртания да
Бърз кръг да
Умножаване да
Година 2019-04-23
Волатилност Висока
Прогресив не
Тема на слота Каубойски

Слот игра Dead or Alive 2

Dead or Alive 2 е продължението на една много интересна каубойска ротативка от софтуерния разработчик NetEnt. Тя ще ви даде шанс за още по-добри печалби и от оригиналната игра. Това потвърждават високата й волатилност и високият RTP (96.82%). Достъпна е и в безплатен демо режим. Има бонус с безплатни завъртания като играчът може да си избере какъв тип да бъдат и с какъв множител.

Как се играе ротативката

Играта Dead or Alive 2 е много лесна за усвояване и подходяща за начинаещи играчи. Печелившите линии са фиксирани на 9. Необходимо е само да настроите залога си. За тази цел, първо изберете стойност на кредита. Отидете в долния десен ъгъл при полето „Coin Value” и използвайте бутоните с минус и плюс от двете страни. След това преминете в левия ъгъл и изберете общ залог от полето „Level” като отново ползвате минуса и плюса.

Същинската игра стартира като натиснете кръглия бутон в средата и завъртите барабаните. Ако не желаете да го натискате след всяко завъртане, кликнете на бутона „Autoplay” отляво, след това изберете колко автоматични завъртания да направите. Може да зададете 10, 25, 50, 100, 250 или повече. С бутона „Max Bet” директно преминавате на максималния залог.

Символи в играта Dead or Alive 2

В слота Dead or Alive 2 присъстват добре познатите символи от картите – 10, J, Q, K, A. Другите символи са тематични – бутилка и чаша, каубойски ботуши и шапка, пистолет, значка с надпис „Sheriff”. В този слот ще срещнете и Wild и Scatter символи. А сега нека видим колко плаща всеки един от символите според таблицата с изплащанията:

 • 10 – плаща 25 кредита за 5 броя в линия
 • J – плаща 40 кредита за 5 символа
 • Q – плаща 50 кредита за 5 символа
 • K – плаща 75 кредита за 5 броя
 • A – плаща 100 кредита за 5 символа
 • Бутилка и чаша – 5 символа плащат 200 кредита
 • Каубойски ботуши – 5 символа плащат 300 кредита
 • Каубойска шапка – 5 символа плащат 400 кредита
 • Пистолет – 5 символа плащат 750 кредита
 • Значка  - 5 броя плащат 1000 кредита
 • Wild – замества всички символи освен Scatter
 • Scatter – задейства бонус

Печеливши комбинации и бонуси

Печалбите в онлайн ротативката Dead or Alive 2 се изплащат от ляво надясно. Ако се паднат 3 или повече Scatter символи, играчът може да си избира между три режима с безплатни завъртания. Първият е Old Saloon Free Spins с множител х2, вторият – High Noon Saloon Free Spins и третият -Train Heist Free Spins. Повече информация за тях ще намерите в информационното меню на играта, достъпно от бутона „i”.

Мобилна версия на Dead or Alive 2

Ако обичате да играете онлайн слот игри от телефона си, може да се насладите и на Dead or Alive 2 от NetEnt. Тази игра също е оптимизирана за мобилни устройства с операционните системи iOS и Android. Всеки може да я достъпи от мобилния си браузър без да изтегля абсолютно нищо.