Слот машина Victoria Wild

4.5
Играй за реални пари

Основни характеристики на слота Victoria Wild

Разработчик Yggdrasil
RTP 96.38
Печеливши Линии 25
Брой колони 3
Брой линии 5
Диапазон на залог 0.1 - 100
Максимална печалба x25000
Уайлд Символ да
Скатер Символ да
Безплатни завъртания да
Автомачини завъртания не
Бърз кръг не
Година 2019-12-18
Волатилност Висока
Прогресив не
Тема на слота Каубойски

Слот игра Victoria Wild

Victoria Wild е вълнуващ каубойски слот от софтуерния доставчик TrueLab Games, който е в партньорство с Yggdrasil. Той има 5 барабана, 3 реда и 25 линии. Волатилността му е висока, което означава, че печалбите са по-редки, но с по-добра стойност. Налични са още Wild символ, бонус с безплатни завъртания и друг бонус наречен The Wheel of Desires.

Как се играе тази ротативка

Правилата на слот играта Victoria Wild не са никак трудни, така че спокойно може да се играе и от съвсем начинаещи играчи. В долния ляв ъгъл под барабаните има три опции – за настройка на линиите, стойността на кредита и общия залог. Стойността на един кредит (полето в средата) се регулира с помощта на бутоните, на които пише „-“ и „+“. След като приключите с настройките, трябва да натиснете кръглия бутон по средата, за да се завъртят барабаните.

Ако искате да преминете на максимален залог, може да натиснете бутона „Max Bet”, намиращ се от лявата страна на старта. От дясната му страна пък има бутон „Auto”, който е за автоматична игра. Най-вдясно се изписва баланса ви, а отляво на него ще се изпише генерираната печалба (ако имате такава).

Символи в слота Victoria Wild

В слота Victoria Wild ще срещнете няколко нископлатени символи, които отговарят на буквите S, N, W и E. Средни по стойност са символите стомна, ботуши, мотор, пистолет, а най-високи са двата символа Wild и самата героиня Виктория. Ето колко ще ви плати всеки от тях според таблицата:

  • Буквите S, N, W, E – плащат 75 кредита за 5 броя и 300 кредита за 6
  • Стомна– плаща 150 кредита за 5 и 600 кредита за 6 броя
  • Ботуши – има същата стойност като колбата
  • Мотор – плаща 225 за 5 броя и 900 за 6 броя
  • Пистолет – има същата стойност като мотора
  • Лампа Wild – активира бонус
  • Wild – плаща 2400 за 6 броя
  • Виктория – също плаща 2400 за 6 символа

Бонуси и печеливши комбинации

Играта Victoria Wild има множество бонуси. Един от тях е Sandstorm, който стартира на случаен принцип по време на базовата игра. Пускат се от 2 до 6 Tornado Wild символи. Ако два такива Wild символи съвпаднат, стартира Tornado Re-Spin.

Другият бонус е свързан със специалните оазис символи. Те се появяват по време на основната игра и добавят точки към лентата за прогрес на картата. При събиране на 25 оазис символа се дават 10 Oasis Free Spins. Има и още един бонус с free spins. Ако се паднат 3, 4 или 5 Temple Scatter символи стартират съответно 8, 10 или 11 безплатни завъртания и се появява допълнителен барабан. При комбинация от 7 Wild символа лампа пък стартира бонусът The Wheel of Desires.

Мобилна версия на Victoria Wild

Каубойската ротативка Victoria Wild може да се играе и от различни мобилни устройства. Съвместима е със смартфони, таблети и др. с операционните системи Android и iOS. Играчите дори не трябва да свалят приложение, а могат да я стартират от браузъра на мобилното си устройство.